Termékleírás és adatok
A 3 fokozatú élezővel a szakácskés éles tartása hihetetlenül egyszerű és gyors. Soha többé ne küzdjön tompa konyhakésekkel.
Élesen tartja a kést
Könnyen használható; tökéletes még a tapasztalatlan felhasználók számára is
3 csiszolóanyag:
0. Volfrámkarbid - a tompa kések élezéséhez
1. Gyémántbevonatú csiszolóanyag - enyhén tompa kések élezéséhez.
2. Kerámia - rutinszerű újraélezéshez és befejezéshez az 1. fázis után.
Élezési szög 20-40 °
Az élezőfej cserélhető és külön rendelhető (cikkszám: 96124).
Ergonomikus markolat
Jobb- vagy balkezes felhasználók számára
Csúszásmentes alsó rész a stabilitás érdekében
Nem alkalmas fogazott késekhez, kerámiakésekhez vagy ollóhoz
Hogyan kell használni:
Az élesség fenntartása (újraélezés):
Helyezze a pengét a 2. fokozatba, és többször (~7x) húzza át a pengét az aljától a hegyéig, miközben enyhe, egyenletes nyomást gyakorol.
Tipp: Hetente egyszer élezze újra a kést a 2. fokozatban.
Élezze meg a kissé tompa késeket:
Helyezze a pengét az 1-es fokozatba, és könnyű, egyenletes nyomás mellett többször (~7x) húzza át a pengét az alaptól a hegyéig. Ismételje meg ezt a folyamatot a 2. fokozatban.
Tompa kések élezése:
Helyezze a pengét a 0. fokozatba, és könnyű, egyenletes nyomás mellett többször (~7x) húzza át a pengét az alaptól a hegyéig. Ismételje meg ezt a folyamatot az 1. és 2. fokozatban.
Tisztítsa meg a kést a csiszolás/élesítés után.
Tisztítsa meg a késélezőt nedves ruhával.