Oldalunkon cookie-kat használunk, hogy a legjobb élményt tudjuk nyújtani felhasználóinknak. További információk

Grillmagazin

Karácsonyra GRILL vagy BBQ sütőt!

Karácsonyra GRILL vagy BBQ sütőt!

10%-os kedvezmény adunk minden raktáron lévő GRILL & BBQ sütőre December 24.-ig.

Használd a KARACSONY kuponkódot. 

Modern pizza kemence, az OONI

Modern pizza kemence, az OONI

Magyarországon is elérhető az egyik leginnovatívabb kerti sütő, amelyben főként pizzát készíthetünk, de emellett sok más grill étel, sütemény és finomság tud elkészülni. Az OONI azoknak lehet érdekes, akik a Nápolyi pizzáért rajonganak és kedvelik a kertben való sütögetést is. Ebben a cikkben ezt a remek pizza sütőt szeretnénk bemutatni.
Dupla Black Friday a Grilltársaságnál!

Dupla Black Friday a Grilltársaságnál!

Minden BBQ- és GRILLSÜTŐT, valamint tartozékaikat is 10% kedvezménnyel vásárolhatod meg november 19 és 27. között.

(Az akció minden termékünkre érvényes, kivéve a fogyó termékeket, úgy mint fűszerek, szószok, tüzelő anyagok.)

Az akciós kedvezmény személyesen az üzletben, vagy a web áruházban ezzel a kupon kóddal érvényesíthető: BF2021

 

1135 Budapest, Lehel utca 66.

www.grilltarsasag.hu

 

Kérdésed van?

Hívj minket telefonon: 06-30-190-9000

A Barbeque sütés elsajátítása, rövid története

A Barbeque sütés elsajátítása, rövid története

A barbecue az indirekt grillezés egy kibővített formája.

Maga a barbecue kifejezés valószínűleg a Karib-tengerről származik. A grillezés e módját idővel átvették és továbbfejlesztették az Egyesült Államokban. Ma a barbecue szó az egész élményt jelenti, amelynek egy része az ennivaló hosszas, de élménydús elkészítése. Az eredmény pedig összehasonlíthatatlan a hagyományos sütési módszerekkel. Tartósítása is sokkal előremutatóbb, a folyamatosan kitett hőnek köszönhetően a baktériumok szaporodása is korlátozott. 

Megéri a Dutch Oven? Itt a válasz!

Megéri a Dutch Oven? Itt a válasz!

A szabadtéri konyha művészetében régóta jelen vannak különböző edények, serpenyők és lábasok, amelyek segítenek a párolásban, valamint a zsírok megtartásában és a levesek, szaftos pörköltek elkészítésben is. Egyszóval az ilyen jellegű tartozékok nagyon színes elkészítési lehetőséget nyújtanak, különösen a Magyar konyha szerelmeseinek, hiszen egy finom pörkölt frissen a füstből kiemelve teljesen más élményt nyújt. A cikk is ezekre az edényekre és használatukra, valamint arra, hogy megéri-e kifejezetten Holland kemencét avagy Dutch Ovent használni. 

 

A Konyhát is meghódítjuk!

A Konyhát is meghódítjuk!

A Grilltársaság 2015-ben kezdte meg működését, aminek az eredménye mára egy sokatok által kedvelt webshop és grillszakáruház lett az eredménye. Most ebben a blogbejegyzésben szeretnénk ezt a folyamatos bizalmat megköszönni és a sok visszajelzést a termékeinkre és direkt módon, amelyek segítik a munkánkat nap mint nap. A blog címére reflektálva pedig egy hírt is szeretnénk veletek megosztani, amely a Konyhatársaság oldal megalapítását jelenti, ezt az oldalt kifejezetten a Rösle konyhai termékeinek dedikáljuk, amely egy prémium márka egyenesen Németországból. 
HÚSVÉTI KUPONAKCIÓ ÉS SORSOLÁS MÁRCIUS 30.-ig

HÚSVÉTI KUPONAKCIÓ ÉS SORSOLÁS MÁRCIUS 30.-ig

Neked mit hoz a húsvéti Nyuszi?

Ebben a bejegyzésben szeretnénk ismertetni a kuponakciónk tartalmát, amelyet kifejezetten húsvét alkalmából hirdetünk meg. A sorsolás tartalmáról és nyerési lehetőségekről is lesz szó.

COVID-19: Áprilisi hírek [Frissítve 04.06.]

COVID-19: Áprilisi hírek [Frissítve 04.06.]

Kedves Vásárlóink!

A friss kormánybejelentés alapján Április 7.-én kinyithat áruházunk. A friss kormánybejelntés részéletei kedvezően alakultak, így Áprilisban újra várunk benneteket. Részletek a posztban!

A hazai divat mentén, a modern Kemencék

A hazai divat mentén, a modern Kemencék

 

Egy kicsit szeretnénk elkalauzolni olvasóinkat egy 13. század óta hagyományosnak nevezhető világba, amely ma is kitart, sőt modernebb külsőben meg is jelenik. A történelmen át a mai modern mobil kemencékig (Kamado sütők) járjuk át részletesen az előnyöket, szokásokat és a műfaj szépségét. Természetesen egy kis malackodást is beleviszünk a történetbe. 

Az oldal tetejére