Oldalunkon cookie-kat használunk, hogy a legjobb élményt tudjuk nyújtani felhasználóinknak. További információk

Primo

A PRIMO KAMADO a világ egyetlen, az USA-ban tervezett és az USA-ban is gyártott kamado márkája.

Designed in USA and Made in USA!

Már pedig az USA a barbecue őshazája, a barbecue sütés technikájának nagyhatalma. Ezért a PRIMO KAMADO tervezői minden hazai tudásukat beleadták, hogy egy olyan kamado sütőt tervezzenek, amelyik sokoldalúságával, megbízhatóságával messze maga mögé utasítja a világ más részein gyártott kerámia grillsütőket. Nem is véletlen, hogy a PRIMO a világ egyik legnagyobb BBQ világbajnokságának, a minden évben Tennessee államban megtartott Jack Daniel's World Championship Invitational BBQ azaz a „The JACK” -nek a főszponzora.

Mik is ezek az egyedülálló tulajdonságok?

  • A PRIMO KAMADO alapanyaga jóval magasabb minőségű összetevőket tartalmaz, mint általában az egyéb kamadók. Ettől a PRIMO-k hőtartása, stabil hőállósága messze kiemelkedő
  • A PRIMO KAMADO három méretben ovális formában készül. Ez a technológia nem csak egyedülálló a kamadók között, de USA Patent szabadalommal is védett! Az ovális forma ugyanis utánozhatatlan tökéletességgel teszi lehetővé, hogy egy sütőben egyszerre két teljesen eltérő hőzónában süthessünk, minden alapanyagot a neki megfelelő hőmérsékleten. Vagy például steak sütése esetén az egyik „direkt” hőoldalon 200-220°C-on elősüthetjük a húst rámintázva a steakre jellemző „branding” csíkozást, míg a másik, alacsonyabb, indirekt hőoldalon, 160-180°C-on kényelmesen készre süthetjük a steaket a kívánt maghőre.
  • A PRIMO OVAL KAMADO alkatrészei, a rácsok, a hőelzáró un. deflektor lapok mind két fél elemből állnak. Ez végtelen variációs lehetőséget nyújt, hogy az egyik, vagy a másik hőoldalon hogyan rendezzük be a sütőnket ideálisan. Ráadásul a PRIMO OVAL KAMADO tűztere is ketté osztható egy öntöttvas elemmel.
  • A PRIMO KAMADO számtalan ötletes és funkcionális kiegészítővel bővíthető, kezdve a dizájnos egzotikus fa-, vagy rozsdamentes acél asztalokkal, folytatva a kiegészítő emeleti rácsokkal, speciális csirke, pulyka, vagy oldalas tartókkal, vagy az időjárástól védő méretre készített elegáns ponyvákkal.
  • A PRIMO KAMADO kupolája speciális nyitó zsanér szerkezettel készül. Ez lehetővé teszi a nehéz kupola könnyed nyitását, és bármely nyitási szögben történő stabil megállítását.
  • A PRIMO KAMADO kimeneti nyílása, az un. kémény felülről teljesen fedett, így esős, havas időben is biztonságosan használható.
  • A kémény és a levegő beáramlását biztosító alsó légnyílás is jelölő vonalakkal van ellátva, így bármely hőmérséklet beállítása kényelmesen megtanulható.
  • A PRIMO KAMADO hőtartását szinte egyáltalán nem befolyásolják a külső időjárási tényezők, egy PRIMO-ban mind a négy évszakban, esőben, hóban, fagyban, vagy kánikulában is biztonságosan és hatékonyan lehet sütni.
  • A PRIMO KAMADO kerámia részeire a gyártó élettartam, míg a fém részekre 5 év garanciát vállal az első vásárló részére. Ehhez mindössze be kell regisztrálni a megvásárolt sütőt a www.primogrill.com gyártói oldalon. Ez az értékes, hosszú garancia a legtöbb kamado gyártó termékeire nem biztosított.
Az oldal tetejére
Árukereső.hu Árukereső.hu