Oldalunkon cookie-kat használunk, hogy a legjobb élményt tudjuk nyújtani felhasználóinknak. További információk

Rólunk

A kíméletes, a különböző grill, vagy barbecue hőtartományokban precíz hőszabályozáson alapuló, minőségi, zárt rendszerű sütők Amerikában, Nyugat-Európában már évtizedek óta hódítanak.

A GRILLTÁRSASÁG Kft. 2015-ben tűzte ki céljául, hogy hozzáférhetővé teszi hazánkban is ezeket az igényes sütő féleségeket, és kiegészítőiket, a piacvezető világmárkákat.

Mára a GRILLTÁRSASÁG nemrégen megnyílt szakáruháza Közép-Kelet Európa legnagyobb és legnagyobb választékú BBQ és GRILL szaküzlete, amelyikben az igényes szabadtéri sütés műfajainak rajongói minden szükséges eszközt megtalálnak a füstölő faforgácsoktól a profi hőmérőkön, az öntöttvas dutch oven edényeken keresztül a vezető amerikai kamado kerámia sütő márkákig.

  • A szakáruházban bemutatjuk az összes terméket, gömbgrilleket, töltényszmokereket, nehéz „tüzérségi” vastag falú ofszet szmokereket, kemencének is használható univerzális és öntisztuló kerámia, úgynevezett kamadó sütőket, és a legszélesebb választékú gázüzemű grilleket. Ezek mindegyike a világ piacvezető márkái a maguk műfajában.
  • Munkatársaink nagy tapasztalatokkal rendelkeznek, legyen szó akár direkt, vagy indirekt klasszikus grillezésről, a trendi alacsony hőfokú lassú barbecue-zásról, a pizza sütésről, vagy a dutch ovenben, öntöttvas edényben készülő szabadtűzi egytálételekről. Szívesen és lelkesen mesélik el a tudnivalókat és adnak tanácsokat mindenkinek, aki a téma iránt érdeklődik.
  • Webes áruházunkban kategorizálva áttekintést adunk minden termékünkről a faszén féleségektől a kiegészítőkön, fűszereken és szószokon át a különböző sütőkig. Itt rengeteg olvasmányos, hasznos  grill és barbecue tudnivalót is találhatnak.
  • Hatalmas készleteinkből általában minden termékünk azonnal megvásárolható akár készpénzre, átutalásra, vagy áruhitelre is.

Várjuk szeretettel Közép-Kelet Európa legnagyobb és legmodernebb BBQ és GRILL Szakáruházában a GRILLTÁRSASÁG-nál, vagy böngésszen WEB-áruházunkban és vigye haza az Ön számára legmegfelelőbb grill, vagy barbecue sütőt, az új családtagot, melyben sütve minden rokont és barátot eddig nem ismert minőségű  grill ételcsodákkal kápráztathat el.

 

Munkatársaink:

Balázs Zsolt

Hortobágyi Zoltán

Rozinger Gábor

László Márk

Bodnár Péter

Lovas Kristóf

Lovas József


Tel: 06-30-190-9000
E-mail: info@grilltarsasag.hu

 

Lovas József, ügyvezető
Tel: 06-30-207-7252
E-mail: info@grilltarsasag.hu

Bodnár Péter, ügyvezető
Tel: 06-30-495-2540
E-mail: info@grilltarsasag.hu