Oldalunkon cookie-kat használunk, hogy a legjobb élményt tudjuk nyújtani felhasználóinknak. További információk

Töltényszmókerek

Rendezés:

Rösle No.1 F50-S töltényszmóker, 50 cm

249.900 Ft
Raktáron

Fornetto Razzo töltényszmóker, 18'', 46 cm, piros

219.900 Ft
Külső raktárról 2-15 nap alatt

Fornetto Razzo töltényszmóker, 18'', 46 cm, fekete

219.900 Ft
Külső raktárról 2-15 nap alatt

Weber Smokey Mountain töltényszmóker, 57 cm, fekete

269.499 Ft
Raktáron

Avagy vizes füstölők, R2D2, stb. Ezt a típusú sütőt sok néven emlegetik, hiszen alakja és felhasználási módja is megkívánja ezt a sok elnevezést. Alkalmas a sütő grillre, BBQ-ra és füstölésre, például halakat szépen fellógatva tudunk elkészíteni. Rétegekből áll össze, így könnyen alakítható egy kis gömbgrillé akár, amelyet bármikor magunkkal vihetünk hosszabb utazásra. 

Az univerzális faszenes sütők: A töltényszmókerek

A töltényszmókerek olyan korszerű eszközök, amelyek többek között a barbecue sütésre specializálódtak. A gépek remek hőtartással járulnak hozzá a hosszú órákon át tartó, stabil sütési folyamathoz, miközben nem igényelnek folyamatos ellenőrzést. A sütők alsó részében faszéntartó rács található, oldaluk pedig szellőzőnyílással van ellátva a tűztér oxigén szabályozásának érdekében. A beüzemeléshez a készülékbe izzó faszenet kell helyezni és barbecue esetén a tetejére tenni a forró vízzel megtöltött vizesedényt, majd az emeletet és a tetőt. Amennyiben grillezni támadna kedvünk, a töltényszmókerrel azt is megtehetjük. Ezesetben nem lesz szükségünk a vizesedényre, az emeletre és a tetőre, csupán a faszéntartó rácsra, így a készülék máris gömbgrillé alakul. 

A barbecue és a grill: Mi a különbség?

Bár laikusként előfordulhat, hogy összekeverjük vagy szinonimaként emlegetjük a fogalmakat, fontos tudni, hogy a barbecue és a grill két külön dolog. Míg a grillezés erősebb hőt és az ételek gyorsabb elkészítését jelenti, addig a barbecue füstön, zárt közegben, alacsony hőmérsékleten készülő, hosszú órákon át tartó folyamat. A másik lényeges különbség az eljárások között, hogy a grillezéssel ellentétben a barbecue sütés nem igényel folyamatos odafigyelést. Az eljárás során ugyanis nem szükséges a húst forgatni, mozgatni, permetezni sem kenegetni, a tűz és a füst karbantartása viszont aktív részvételt kíván.


A Grilltársaság a grillezés specialistájaként a minőségi töltényszmókerek széles választékát kínálja különböző méretekben és árkategóriákban. Cégünk olyan világhírű márkák gyártmányait forgalmazza, mint a Rösle, a Weber és a Napoleon, amelyek kiváló termékeivel Ön is a grill és barbecue nagymesterévé válhat.

Az oldal tetejére
Árukereső.hu Árukereső.hu