Oldalunkon cookie-kat használunk, hogy a legjobb élményt tudjuk nyújtani felhasználóinknak. További információk

Töltényszmókerek

Rendezés:

Rösle No.1 F50-S töltényszmóker, 50 cm

249.900 Ft
Készleten

Fornetto Razzo töltényszmóker, 18'', 46 cm, piros

219.900 Ft
Külső raktárról 2-15 nap alatt

Fornetto Razzo töltényszmóker, 18'', 46 cm, fekete

219.900 Ft
Külső raktárról 2-15 nap alatt

Weber Smokey Mountain töltényszmóker, 47 cm, fekete

224.499 Ft 179.590 Ft
Készleten

Weber Smokey Mountain töltényszmóker, 57 cm, fekete

269.499 Ft 215.590 Ft
Készleten

Avagy vizes füstölők, R2D2, stb. Ezt a típusú sütőt sok néven emlegetik, hiszen alakja és felhasználási módja is megkívánja ezt a sok elnevezést. Alkalmas a sütő grillre, BBQ-ra és füstölésre, például halakat szépen fellógatva tudunk elkészíteni. Rétegekből áll össze, így könnyen alakítható egy kis gömbgrillé akár, amelyet bármikor magunkkal vihetünk hosszabb utazásra. 

Az univerzális faszenes sütők: A töltényszmókerek

A töltényszmókerek olyan korszerű eszközök, amelyek többek között a barbecue sütésre specializálódtak. A gépek remek hőtartással járulnak hozzá a hosszú órákon át tartó, stabil sütési folyamathoz, miközben nem igényelnek folyamatos ellenőrzést. A sütők alsó részében faszéntartó rács található, oldaluk pedig szellőzőnyílással van ellátva a tűztér oxigén szabályozásának érdekében. A beüzemeléshez a készülékbe izzó faszenet kell helyezni és barbecue esetén a tetejére tenni a forró vízzel megtöltött vizesedényt, majd az emeletet és a tetőt. Amennyiben grillezni támadna kedvünk, a töltényszmókerrel azt is megtehetjük. Ezesetben nem lesz szükségünk a vizesedényre, az emeletre és a tetőre, csupán a faszéntartó rácsra, így a készülék máris gömbgrillé alakul. 

A barbecue és a grill: Mi a különbség?

Bár laikusként előfordulhat, hogy összekeverjük vagy szinonimaként emlegetjük a fogalmakat, fontos tudni, hogy a barbecue és a grill két külön dolog. Míg a grillezés erősebb hőt és az ételek gyorsabb elkészítését jelenti, addig a barbecue füstön, zárt közegben, alacsony hőmérsékleten készülő, hosszú órákon át tartó folyamat. A másik lényeges különbség az eljárások között, hogy a grillezéssel ellentétben a barbecue sütés nem igényel folyamatos odafigyelést. Az eljárás során ugyanis nem szükséges a húst forgatni, mozgatni, permetezni sem kenegetni, a tűz és a füst karbantartása viszont aktív részvételt kíván.


A Grilltársaság a grillezés specialistájaként a minőségi töltényszmókerek széles választékát kínálja különböző méretekben és árkategóriákban. Cégünk olyan világhírű márkák gyártmányait forgalmazza, mint a Rösle, a Weber és a Napoleon, amelyek kiváló termékeivel Ön is a grill és barbecue nagymesterévé válhat.

Az oldal tetejére
Árukereső.hu Árukereső.hu