Oldalunkon cookie-kat használunk, hogy a legjobb élményt tudjuk nyújtani felhasználóinknak. További információk

Lapát, csipesz, hústű

Rendezés:

Enders grillkefe acélsörtékkel

6.190 Ft
Raktáron

Enders Premium grillcsipesz

7.990 Ft
Raktáron

Enders Premium grill villa

6.690 Ft
Raktáron

Enders Premium grill spatula

7.590 Ft
Raktáron

Ooni pizzaforgató lapát

29.700 Ft
Raktáron

Napoleon flexibilis spatula

5.690 Ft
Raktáron

Nem vitás, hogy a sikeres grillparty legfontosabb eszköze a megfelelő grillsütő, vannak azonban olyan kiegészítők, amelyek egyszerűbbé tehetik a sütögetést, sőt az ételek tökéletes elkészítéséhez is hozzájárulhatnak.

A lapátok és spatulák funkciója, hogy azokkal könnyen átrakhassuk az ételeket a grillre, így ezek eszközök elengedhetetlen kellékei a szabadtéri sütögetésnek. A grillcsipeszek segítségével egyszerűen megforgathatjuk és leszedhetjük a grillről a húsokat és a különböző köreteket. A hústűk az ételek tökéletes elkészítéséhez járulnak hozzá, hiszen alkalmazásukkal megállapíthatjuk a grillen lévő húsok hőmérsékletét. A Grilltársaság kínálatában megtalálható grilleszközök megbízható társak lesznek a sütögetésben, amelyek egyesével és készletben egyaránt megvásárolhatók. 

Remek kiegészítők a Grilltársaság kínálatában

A lapátokon, csipeszeken és hústűkön kívül természetesen további hasznos kiegészítőket is forgalmazunk. Nagyszerű grillhőmérőink gyerekjátékká teszik a grillezést, hiszen segítségükkel pontosan megállapíthatjuk a grillen készülő húsok hőmérsékletét, ezzel biztosítva tökéletes elkészítést. A remek minőségű öntöttvas edények és serpenyők egyenletes hőelosztással és hőtartással rendelkeznek, így utánozhatatlan ízt kölcsönöznek a bennük készült ételeknek. A Grilltársaság által kínált kések és vágódeszkák az alapanyagok előkészítését könnyítik meg, míg az edények és kosarak a látványos tálaláshoz járulnak hozzá.

Térjen be hozzánk és tekintse meg kínálatunkat, vagy nézzen körül weboldalunkon, hiszen nálunk garantáltan minden eszközt megtalál, amire szüksége lehet a sütögetés során. 

Az oldal tetejére
Árukereső.hu Árukereső.hu