Ooni
Az Ooni egy egyedi kialakítású, kifejezetten Pizza készítéshez ajánlott sütőket forgalmazó vállalat, amelynek a központja Skóciában van. (Az a bizonyos Skót pizza). Habár a múlt nemigen mutatja, hogy Skóciának és a Pizzának sok köze lenne egymáshoz, a kitalálói mégis a skótok, akik 2012-ben indították útjára az első sütőt. Az Ooni mára egy kiforrott márka lett, amely világszerte az egyik legkedveltebb és legeredményesebb sütőket produkálja. A cég kínálatában gázlángos, vegyes tüzelésű és pellet sütők egyaránt megtalálhatóak, amelyek mindegyike magas hőfokon (legalább 350-400 C°), 2-3 perc alatt készít finom ropogósra egy pizzát. Mondhatni az igazi Nápolyi stílusban, persze ehhez már csak a jól eltalált alapanyagok és sütési technika hiányzik, az eszköz adott. A sütők egyedi tulajdonsága, hogy könnyen hordozhatóak és akár magasabb 500 C°-os hőmérsékletre is felmelegíthetőek mindössze 15 perc alatt.
A legjobb pizzakemencék egy helyen
A Grilltársaság a grillezés specialistájaként az Ooni pizzasütők és Ooni kiegészítők széles választékát forgalmazza. Kínálatunkban a különböző típusú, méretű és árkategóriájú sütők mellett hasznos kiegészítők is fellelhetők. Legyen szó otthoni, vagy ipari felhasználásról, Nálunk garantáltan megtalálja az Ön igényeinek leginkább megfelelő terméket!
Ooni: A pizzakészítés tagadhatatlan szakértője
Az Ooni által gyártott sütők a pizza készítésének új, soha nem látott szintjét mutatják be. Segítségükkel az eredeti nápolyi pizza teremthető meg, a tökéletes olasz ízvilághoz már csak a minőségi alapanyagok hiányoznak. A termékek hatalmas előnye a gyorsaság, hiszen az eszközök 400 fokra felmelegítve 2-3 perc alatt képesek képesek elkészíteni egy roppanós pizzát. A pizzasütés szakértőjeként az Ooni gázlángos, vegyes fatüzelésű és pellet sütőket egyaránt gyárt.
Gázlángos pizzasütők
A gázlángos pizzakemencék jellemzője, hogy azok instant begyújtással és állítható hőmérséklettel rendelkeznek, ezáltal több hőfokon is használhatók. Mindamellett, hogy a gázüzemű pizzakemencék használata egyszerűbb és kevésbé időigényes, mint fatüzelésű társaiké, ezen típusok egyenletesen sütik át a pizza belsejét, ugyanakkor ropogós kérget biztosítanak. Nem utolsó sorban a gázlángos sütők a mennyei pizza elkészítése mellett további olyan ételek megalkotásához is alkalmasak, mint a tészták, a melegszendvicsek és a kenyerek.
Vegyes tüzelésű pizzakemencék
A vegyes tüzelésű kemencék fával és faszénnel egyaránt fűthetők, mivel működésükhöz nincs szükség elektromos áramra, ezeket bárhol és bármikor beüzemelhetjük. Mivel ezen eszközök mindössze 1 percen belül képesek felhevülni 500 fokra, segítségükkel nagyon hamar elkészíthető az autentikus, kövön sült nápolyi pizza.
Pellet pizzasütők
A pellet pizzasütők előfordulása nem túl gyakori a pizzakemencék között. Az eszközök egy nagy nyomáson préselt szálas, rostos anyaggal működnek, amely igazán jó aromát tud kölcsönözni a pizzának. A sütők képesek a tökéletes nápolyi pizza elkészítésére, nagy hatékonyságuknak köszönhetően pedig akár 15 perc alatt felfűthetők 500 fokra. Mivel a pellet pizzasütők otthoni felhasználásra készültek, tökéletes eszközei egy családi vagy baráti összejövetelnek.