Oldalunkon cookie-kat használunk, hogy a legjobb élményt tudjuk nyújtani felhasználóinknak. További információk

Hőálló kesztyű

Rendezés:

Napoleon hőálló grillkesztyű

14.900 Ft
Raktáron

Weber grillkesztyű

8.319 Ft
Raktáron

Rösle hőálló bőrkesztyű

14.790 Ft
Raktáron

Napoleon bőr grillkesztyű

18.000 Ft
Raktáron

Weber szilikon grillkesztyű

12.369 Ft
Raktáron

Weber bőrkesztyű

16.189 Ft
Raktáron

Legyen szó faszenes-, elektromos- vagy gázgrillről, a készülék és az azon sütött ételek minden esetben nagyon forróak lesznek. Az esetleges balesetek és égési sérülések elkerülése érdekében pedig érdemes elővigyázatosnak lenni és gondoskodni biztonságunkról. 

A praktikus hőálló kesztyű

A hőálló kesztyű egy igazán praktikus konyhai kiegészítő, melynek segítségével bátran hozzáérhet a meleg edényekhez és ételekhez anélkül, hogy azok sérülést okoznának. A grillen vagy füstölőn történő munkához a szilikon anyagból készült kesztyűt ajánljuk, hiszen a tartós anyag lehetővé teszi a nagy húsdarabok mozgatását a forró felületeken. Az aramidszövettel gyártott kesztyűk hőálló szilikon bevonatuknak köszönhetően hozzájárulnak, hogy a megfogott tárgyak ne csússzanak ki a kezéből.

Minőségi grill kiegészítők

A Grilltársaság a grillezés specialistájaként a hőálló kesztyűkön kívül további kiegészítőket is forgalmaz, amelyek zökkenőmentessé teszik a sütögetést. A nálunk megtalálható faszén, brikett és pellet a legjobb minőséggel járul hozzá az egyszerű begyújtáshoz és az ételek tökéletes ízéhez. A kínálatunkban fellelhető kések és vágódeszkák segítségével az alapanyagok előkészítése gyerekjáték lesz, edényeink és kosaraink pedig a látványos tálalást segítik elő. 

Tekintse meg termékeinket és válogasson kedvére a jobbnál jobb grillsütő készülékek és tartozékaik között! Kérdéseivel pedig forduljon hozzánk bizalommal és váljon Ön is a grillezés mesterévé a grilltársaság segítségével! 

Az oldal tetejére
Árukereső.hu Árukereső.hu