Oldalunkon cookie-kat használunk, hogy a legjobb élményt tudjuk nyújtani felhasználóinknak. További információk

Kamado Joe

A kerámia grillsütők előnye

A kerámia grillsütők a faszenes grillek csoportjába tartoznak, különlegességük, hogy a speciális kerámiának köszönhetően igazán hosszú ideig képesek tartani a hőt és emellett nagy élettartammal is rendelkeznek. A kerámia grillsütők használata egyszerű, direkt és indirekt sütésre egyaránt alkalmasak, sőt a barbecue funkció remek ellátása mellett akár kemenceként is funkcionálhatnak. Így csupán egy gép beszerzésével a finom húsokat, desszerteket, péksüteményeket és pizzát is készíthet.

A legkiválóbb íz és állag a Kamado Joe grillsütőkkel

A Kamado Joe a minőségi kerámia grillsütők specialistája. A Grilltársaság kínálatában széles választékban lelhetők fel a Kamado Joe kerámia grillsütői különböző méretekben és árkategóriákban, melyek közül a felhasználási igények figyelembe vételével garantáltan mindenki megtalálja a számára ideálisat. A cég nagyszerű termékei egyaránt kényelmet és gazdag, füstös ízvilágot ígérnek, miközben biztosítják az egyenletes hőtartást.  Weboldalunkon klasszikus és hordozható grillsütők egyaránt előfordulnak. A hordozható változatokat egyszerű és könnyű szállításuknak köszönhetően bárhová magával viheti. Túra, utazás vagy grillparty a barátoknál, a Kamado Joe hordozható grillsütő gondoskodik a mennyei fogásokról.

Kamado Joe tartozékok

Bármelyik remek termék mellett teszi is le a voksát, érdemes egy pillantást vetnie a Kamado Joe tartozékokra, közöttük ugyanis olyan kellékeket találhat, amelyek használatával professzionálissá teheti a grillezés élményét. Legyen szó forgónyársról, faszéntartó kosárról, öntöttvas rácsról vagy pizzakőről, a Kamado Joe garantáltan nem okoz csalódást.

A legjobb grillsütők a tökéletes fogásokért

A Grilltársaság a grillezés szakértőjeként a Kamado Joe kerámia grillsütőkön kívül számos más terméket is kínál. Olyan prémium, világvezető márkák gyártmányait forgalmazzuk, mint a Weber, a Napoleon és a Rösle. Mindemellett a Primo, a Big Green Egg és a Maverick legnépszerűbb árucikkei is megtalálhatók Nálunk. Nem utolsó sorban az Ooni által alkotott, egyedi kialakítású, kifejezetten pizza készítéséhez ajánlott sütők is megvásárolhatóak webshopunkban. 

Látogasson el hozzánk személyesen, és tekintse meg kiállított termékeinket, vagy tájékozódjon weboldalunkról, és válassza ki az Ön igényeinek leginkább megfelelő grillsütőt!