Oldalunkon cookie-kat használunk, hogy a legjobb élményt tudjuk nyújtani felhasználóinknak. További információk

Grilleszköz, kiegészítő, tartozék

Bár a grillparty legfontosabb előkészülete az igényekhez passzoló, megfelelő sütő kiválasztása, léteznek olyan kiegészítők, amelyek jelentősen megkönnyíthetik a dolgunkat sütögetés közben. A Grilltársaság kínálatában olyan praktikus eszközök fedezhetők fel, melyek segítségével gyerekjáték lesz a grillezés, a mennyei falatok pedig garantáltak. 

Minőségi faszén, brikett és pellet

Faszenes grillezés esetén rendkívül sok múlik a felhasznált faszén minőségén, ez ugyanis nem csak a munkafolyamat egyszerűségét határozza meg, az elkészült ételek ízvilágát is befolyásolhatja. A Grilltársaság a legmagasabb minőségű faszén, brikett és pellet anyagok széles választékát kínálja, amelyek garantálják az ételek semmivel nem összehasonlítható, különleges aromáját és a gyors, könnyű begyújtást.

Grillhőmérők a tökéletes falatokért

Igaz, hogy a pontosság mindennek az alapja, barbecue sütés esetén különös figyelmet kell fordítani a húsok hőmérsékletére. A tökéletes hőmérséklet elérésében segítséget nyújthatnak a grillhőmérők! Mivel termékeink általában hybrid szondával vannak ellátva, azok képesek a maghő és a külső hőmérséklet egyidejű mérésére, amelyek rendkívül fontos tényezők a barbecue sütés során. A számunkra ideális darabot érdemes a használat tükrében kiválasztani, így egy rádiójellel vagy Wifi kapcsolattal ellátott készülék napjainkban már nagyobb előnyöket nyújthat, hiszen ezek applikációval szinkronizálva garantálják a pontra sütést és a kényelmet.

Kések és vágódeszkák

A kínálatunkban fellelhető kések és vágódeszkák tökéletes társak lesznek az alapanyagok előkészítése során. Termékeink között chef kések, bárdok, zöldségszeletelők és henteskések egyaránt megtalálhatók, amelyek otthoni és ipari felhasználásra szintúgy alkalmasak. 

Tisztítóeszközök

A grillsütők minőségének megőrzéséhez fontos figyelmet fordítani azok karbantartására, az általunk kínált tisztítóeszközök pedig garantálják a megfelelő tisztítást. A különböző tisztító folyadékokon kívül törlőkendőket, keféket, szivacsokat és védőbevonat spray-t is forgalmazunk. A készülékek időtálló használatának eléréséhez lényeges továbbá a szakszerű védelem. A Grilltársaság védőhuzatai és takarói pedig teljeskörű biztonságot nyújtanak a sütők számára az időjárás viszontagságai ellen. 

Tekintse meg termékeinket, hiszen a Grilltársaságnál minden eszközt megtalál, amire szüksége lehet a sütögetés során, legyen szó professzionális vagy hobbi szintű felhasználásról.