Oldalunkon cookie-kat használunk, hogy a legjobb élményt tudjuk nyújtani felhasználóinknak. További információk

Kerámia grillsütők

Rendezés:

Kamado Joe Junior kerámia grillsütő

259.000 Ft 229.900 Ft
Raktáron

Kamado Joe Classic I kerámia grillsütő

670.000 Ft
Raktáron

Kamado Joe Classic II kerámia grillsütő állvánnyal

802.000 Ft
Raktáron

Kamado Joe Classic III kerámia grillsütő

1.010.000 Ft
Raktáron

Kamado Joe Big Joe II kerámia grillsütő

1.220.000 Ft
Raktáron

Kamado Joe Big Joe III kerámia grillsütő

1.470.000 Ft
Külső raktárról 2-15 nap alatt

Kamado Joe Kettle Joe 22" faszenes grillsütő

340.000 Ft
Külső raktárról 2-15 nap alatt

Big Green Egg Large kerámia grillsütő

788.000 Ft
Külső raktárról 2-15 nap alatt

Big Green Egg Xlarge kerámia grillsütő

1.139.000 Ft
Külső raktárról 2-15 nap alatt

A kerámia grillek képviselik az egyik legmarkánsabb vonalat a sütők terén. Tradicionális faszén/brikett/fa használata mellett kínálnak nagy hőtartást és magas hőfokot, amely pizzákhoz, kenyerekhez, süteményekhez alkalmas sütést kínál. A kerámia grillek körébe nagy márkák képviselik magukat, mint a Primo, Big Green Egg és a Kamado Joe. A kerámia sütők jól felszereltek és alkalmasak minden grill és barbecue technikára egyaránt. Nincs olyan, amit egy ilyen sütőben nem tudna elkészíteni. 

A kerámia grillsütők sajátosságai

A kerámia grillsütők a működési elv szempontjából a faszenes grillek csoportjába tartoznak. Különlegességük, hogy speciális kerámia anyaguknak köszönhetően rendkívül magas élettartamot ígérnek, valamint nagyon hosszú hőmegtartásra képesek. A változat egyre nagyobb népszerűségnek örvend a felhasználók körében. Nem véletlen, hiszen a sütő biztosítja az utánozhatatlan, füstös ízt az ezzel készült ételeknek. Mindemellett alkalmazásakor láthatjuk a lángokat, érezhetjük a jellegzetes füstöt és hallhatjuk a tűz ropogó hangját, ezzel átélve a grillezés páratlan élményét. A kerámia grillsütők további előnyei közé sorolhatók a magas hőfokra való felmelegítés lehetősége és a modern, design kialakítás. Említésre méltó ezenfelül a típus multifunkcionalitása, egy ilyen sütővel ugyanis az ínycsiklandó grillételek mellett barbecue falatokat, hamburger pogácsát és pizzát is készíthetünk. 

Világvezető márkák a Grilltársaság kínálatában

Mivel a Grilltársaság a grillezés specialistájaként a lehető legmagasabb minőségre törekszik, a világhírű, piacvezető márkák gyártmányait forgalmazza. A Kamado Joe kerámia grillsütői különböző méretekben, árkategóriákban és felszereltséggel érhetőek el, melyek kiváló anyaguknak köszönhetően egytől egyig garantálják az egyenletes hőtartást, a BBQ műfajához is. Az ikonikus Big Green Egg kerámia grillsütők szintén széles választékban lelhetők fel kínálatunkban. A márka különlegessége, hogy termékei a BGE speciális sütőkővel kiegészítve kiváló felületet biztosítanak ropogós kenyerek, péksütemények és mennyei pizzák elkészítéséhez.

 

Kamado grill - a grillpartik főszereplője

Könnyű elcsábulni, amikor a szomszéd udvarból ínycsiklandozó illatok terjengenek. Miért ne szervezhetnénk meg a saját grill partinkat? Nem kell más hozzá, csak egy minőségi Kamado grill. De mitől válik minőségivé egy grillsütő? Nem elég egy rács alá szenet szórni, majd meggyújtani és már indulhat is a sütögetés? A Kamado grill egy sokkal kifinomultabb eszköz, amin gyakorlatilag bármilyen étel elkészíthető. A sütés során pedig élvezhetjük a különféle extrákat, amit ez az egyedülálló prémium grill nyújtani képes. Már első ránézésre látszik, hogy ez nem egy egyszerű lemezekből összeállított dobozszerű valami, mint a legtöbb hagyományos változat. 

Innovatív megoldásokat használ a Kamado grill

A vastag kerámia bevonattal bíró AMP tűztér remekül ellenáll a hőtágulásnak. A hosszú élettartam garantált a minőségi kialakításnak köszönhetően. A több darabból álló Kamado grillek másik nagy előnye, hogy a kenyértől kezdve, a pizzán át, a különféle sültekig bármi elkészíthető benne. A speciális kialakítás megfelelő légáramlást biztosít, ezért az ételek tökéletes formában készíthetőek el. Nem fordulhat elő, hogy odaég az alsó része, míg a teteje nyers marad. Ennek köszönhetően nem kell folyamatosan kapkodva forgatni a sülteket. Jól látszik, hogy egészen masszív berendezésnek számítanak, ezért a fedél emelését ezen grillsütők esetében egy gázrugó segíti, ami akár 94 %-al is megkönnyítheti annak mozgatását. A maximális ízélmény biztosítása végett, a Kamado grillek esetében egy üvegszálas tömítő filc beépítésével gondoskodtak a hasznos füst aroma megtartásáról.

Az oldal tetejére
Árukereső.hu Árukereső.hu