Oldalunkon cookie-kat használunk, hogy a legjobb élményt tudjuk nyújtani felhasználóinknak. További információk

Begyújtáshoz

Rendezés:

Looftlighter grill és kandallógyújtó, 1800 W

24.900 Ft
Külső raktárról 2-15 nap alatt

Weber begyújtókémény, RapidFire szett

16.419 Ft
Raktáron

Weber gázpalack > Q100, Q120, Performer Touch-N-Go

5.849 Ft
Külső raktárról 2-15 nap alatt

Weber gázreduktor + cső > Q 1000, Q 1200

26.989 Ft
Külső raktárról 2-15 nap alatt

Weber nyomáscsökkentő szett

14.169 Ft
Raktáron

Rösle begyújtó kémény

24.590 Ft
Külső raktárról 2-15 nap alatt

Ooni prémium begyújtókocka

5.500 Ft
Raktáron

A tűz sercegése, a felszálló füst, az udvarban terjengő isteni illatok és az elkészült ételek utánozhatatlan füstös íze egytől egyig elengedhetetlen részletei egy kerti grillpartynak. Nem fér hozzá kétség, hogy az egyedi hangulat megteremtése kizárólag egy faszenes grillel érhető el. Legyen szó családi banzájról vagy baráti összejövetelről, a megfelelő eszköz kiválasztásával mennyei vacsorát készíthetünk a vendégeknek.

Kellékek a begyújtáshoz

Fontos figyelembe venni, hogy az ételek tökéletes elkészítéséhez nem lesz elég egy kiváló minőségű grillsütő, hanem arra is ügyelnünk kell, milyen anyagot használunk a begyújtáshoz. Mindemellett a megfelelő faszen, brikett és pellet alkalmazásával nagymértékben megkönnyíthetjük dolgunkat a sütés előkészítése során. A Grilltársaság kínálatában garantáltan minden eszközt megtalál a gyors és sikeres begyújtáshoz. Cégünk a faszenes grillekhez alkalmazható begyújtó kockákon és faháncsokon kívül gázpalackot is forgalmaz, amely a gázgrillek üzembe helyezését segíti.

A legjobb grillsütők egy helyen

Mindegy, hogy faszenes-, gáz-, vagy elektromos grillsütő mellett teszi le a voksát, nálunk biztosan elérheti az igényeit leginkább kielégítő, Ön számára ideális eszközt. Vállalatunk a grillezés szakértőjeként olyan piacvezető márkák termékeit forgalmazza, mint a Weber, a Rösle és a Napoleon, és oldalunkon ezek professzionális kiegészítőiből sem lesz hiány.

Tekintse meg kínálatunkat, válogasson kedvére és váljon Ön is a grillezés mesterévé a Grilltársaság segítségével!

Az oldal tetejére
Árukereső.hu Árukereső.hu