Oldalunkon cookie-kat használunk, hogy a legjobb élményt tudjuk nyújtani felhasználóinknak. További információk

Beépíthető gázgrillek

Rendezés:

Napoleon Built-In Legend 485 RB beépíthető gázgrill, rozsdamentes acél

511.500 Ft
Külső raktárról 2-15 nap alatt
Cikkszám: BILD485RBPSS-CE

Napoleon Built-In LEX 485 RB beépíthető gázgrill, rozsdamentes acél

813.000 Ft
Külső raktárról 2-15 nap alatt
Cikkszám: BILEX485RBPSS-1-CE

Napoleon Built-In LEX 605 RBI beépíthető gázgrill, infravörös főégővel, rozsdamentes acél

1.147.000 Ft
Külső raktárról 2-15 nap alatt
Cikkszám: BILEX605RBIPSS-CE

A gázgrillek nagy előnye, hogy bekapcsolás után már működnek is, nem kell a begyújtással bajlódni. Rendkívül gyorsan felmelegszenek, jó a hőtartó képességük, a sütési hőfok pedig könnyedén, pontosan szabályozható. Így garantáltan semmi nem ég meg, vagy marad nyers. Adottságaik egyaránt alkalmassá teszik őket a gyors ételkészítésre, illetve a grillezéssel ismerkedőknek is ajánlott a használatuk. A grillezésre jellemző füstös ízt sem kell hiányolni, folyékony füsttel, fűszerekkel ez is könnyedén elérhető.

Ennek a grill típusnak a tisztítása is egyszerűbb. Hamu hiányában elég csak a sütés után keletkező zsiradékokat letakarítani, ráadásul ezt is tovább egyszerűsíti, ha sütőlapot, sütőlemezt használunk. A gázgrilleknek gyakran a sütőfelülete is nagyobb hagyományos társaiknál. Ezért nagyobb társaságok, vagy többféle étel egyidejű elkészítésére is alkalmasak.

Miért érdemes beépíthető gázgrillt választani?

A beépíthető gázgrillek kül- és beltéren egyaránt elhelyezhetők. A modern és esztétikus stílus jól kiegészíti a konyhát. De természetesen fedett teraszon, különböző kerti sütögetésre kialakított nyári konyhákba is beépíthetők. Nyílt láng hiányában pedig jóval biztonságosabbak is hagyományos társaiknál. A melegedési idő is rövidebb, illetve a sütés végeztével és az égők lekapcsolásával gyorsabban le is hűl, még tovább javítva a biztonságot.

A beépíthető gázgrillek tehát hatékonyabbak, gyorsabbak, biztonságosabbak, illetve kényelmesebbek. Ideális választás azoknak, akik a grillételek ízét keresik, azonban egyszerűbb, gyorsabb elkészítésre vágynak.