Maverick
Maverick XR-40 barbecue rádiójeles húshőmérő és grillhőmérő, fekete
Maverick vízálló szonda maghőmérőhöz, PR-035, 180 cm -> XR-30, XR-40
Ha Maverick-et választ, biztos lehet benne, hogy jól dönt. Közel 40 éves gyártói tapasztalat áll a Maverick hőmérők mögött. A folyamatos fejlesztés és innováció eredményének köszönhetően mára a legnagyobb amerikai (vélhetően a világon a legnagyobb) digitális húshőmérő gyártója. A Maverick hőmérők elsődleges célja, hogy fokozza a sütés élményét, melyet csak úgy tud kivitelezni, hogy minőségi, pontos, megbízható, könnyen kezelhető, felhasználóbarát hőmérőkkel látja el a sütés iránt érdeklődő vásárlókat. Ettől fogva nem kell aggódnia, hogy túlkészül vagy nyers marad a hús, illetve, hogy felszalad a hőmérséklet a sütőben esetleg túl alacsonyan hőfokon duruzsol. A Maverick hőmérők azonnal jeleznek, ha a sütőnk vagy a húsunk maghőmérséklete eléri az általunk előre beállított hőmérséklet tartományt. Szinte az összes sütőben használható (300oC-ig), még a konyhaiban is. Szóval nincs más dolga, mint kiválasztani a számára legmegfelelőbb modellt és megrendelni a Grilltársaságtól.
A Maverick grillhőmérők
Bármely típusú grillsütő mellett is teszi le a voksát, léteznek olyan grill kiegészítők, amelyek használatával igazán professzionálissá varázsolhatja a sütés élményét. Az amatőr grillezők gyakran ügyetlenkednek az egyben sült, vagy grillezett húsok elkészítése során. Azt hiszik, hogy akkor van kész a hús, ha például kívülről barna, puha vagy ha már jó az illata. Ám ezekből még nem állapíthatjuk meg egyértelműen, hogy a húsunk elkészült.
Mint ahogyan az élet legtöbb területén, így a grill és BBQ sütés során is kiemelten fontos a pontosság. A grillhőmérők abban segítenek bennünket, hogy tökéletesen tudjuk elkészíteni a húsokat. Ezek a hőmérők általában hybrid szondával vannak felszerelve, így maghőt és külső hőmérsékletet is mérik, ami szintén nagy jelentőséggel bír. Érdemes a hőmérőnket a használatának megfelelően kiválasztani, így egy rádiójeles vagy WiFi-s ma már nagyobb előnyöket kínál, hiszen ezeket applikációval is szinkronizálhatjuk, így kényelmesen, a grill közelébe se menve készíthetünk éttermi minőségű fogásokat.
A Maverick rádiójeles maghőmérők a grill hőmérők csúcsát jelentik. A Grilltársaság által forgalmazott Maverick grillhőmérők alkalmazásával biztosra mehet az ételek tökéletes, minőségi elkészítésében. A termékek különböző árkategóriában és funkciókkal érhetők el weboldalunkon, széles választékban. A Maverick hőmérők rendkívül megkönnyítik a grillezés feladatát, segítségükkel ugyanis akár a szobából, a fotelből nyomon követhetjük a grillrács hőmérsékletét és a sülő hús maghőjét, miközben a grill közelébe sem kell mennünk.
Hogyan mérjük a húsok maghőjét?
A hőmérő készülék érzékelő tűjét a húsnak abba a részébe kell beledöfni, ahol az a legvastagabb, hiszen ez készül el legutoljára, de annak is olyan területét kell választani, ami távol esik minden csonttól, porctól vagy zsírrétegtől, így végezhetünk pontos mérést.
A legjobb kiegészítők a grillezés specialistájától
Látogasson el hozzánk személyesen, vagy nézzen körül weboldalunkon és válassza ki az Ön számára ideális grillsütőt, kiegészítőket, fűszereket és szószokat. Váljon a grillezés mesterévé Ön is a Grilltársaság segítségével!