Oldalunkon cookie-kat használunk, hogy a legjobb élményt tudjuk nyújtani felhasználóinknak. További információk

Pellet grillsütők

Rendezés:

Weber SmokeFire EX4 GBS pellet grillsütő

763.999 Ft 534.790 Ft
Készleten

Traeger Pro 575 pellet grill fekete

459.000 Ft
Külső raktárról 2-15 nap alatt

Traeger Ironwood 650 pellet grill

749.000 Ft
Külső raktárról 2-15 nap alatt

A grillezés kultúrája egyre népszerűbb és elterjedtebb hazánkban, ezzel párhuzamosan a pellet technológia is igen közkedveltté vált napjainkra. A hagyományos gáz és faszenes grillek különleges alternatívája az ízletes aromát adó pellet grill. Nem csupán a fűtőanyag tér el a gáz vagy faszén, fatüzelésű grillekétől, hanem maga grill felépítése is. A pellet grillek elektromos áramot használnak a működéshez, ezzel pedig hihetetlen pontos hőkontrollt nyerünk.

Mi az a pellet?

A fa pellet, a 100%-ig természetes anyagból készült fűtőanyag használata számos előnyt foglal magába. Környezetbarát, hiszen főképpen újrahasznosított fahulladékból készül, mint a fűrészpor és a faforgács. Kifejezetten jól ég, hiszen a nedvességtartalma minimális, jellemzően 2-10% közé tehető. A formája miatt egyenletesen és elnyújtottan ég, minimális hamut hagyva maga után. Egységes jellege miatt könnyen csomagolható, szállítható és raktározható. A fa pellet pedig plusz, ínycsiklandó ízt ad az ételnek.

Miért imádják annyian a pellet grillt?

A pellet grillsütők tökéletesen egyesítik a füstölők, a faszenes grillek, a gáz grillsütők, a kemencék és a hagyományos konyhai sütők legértékesebb tulajdonságait. Kiválóan dolgozhatunk velük, hiszen a pellet égése biztosítja a folyamatos hővel és füsttel történő ételkészítést. A pellet grillek hőmérséklete állítható szabályozóval és ventilátorok segítségével is, így a klasszikus, alacsony és lassú főzést igénylő BBQ és az aszalás egyaránt kivitelezhető. Jól tudjuk, hogy a grillezés és a barbecuezás páratlan tudomány, magas szintű műveléséhez elengedhetetlen a megfelelő eszközök megléte. 

Minőségi pellet grillsütők a Grilltársaságtól

A pellet grillezés újszerű technológiája a grillezés és füstölés legújabb generációja. A legnagyobb világmárkák exkluzív sütői 90-300°C közötti hőtartományban használhatóak BBQ sütéshez vagy steaksütéshez is. Élvezze az automatizált üzemanyag-, és levegőellátó rendszer, valamint a csatlakoztatható hússzonda előnyeit, ismerje meg a változatos kivitelezést és rácsméreteket. Nincs többé faszén kezelés és hosszas tanulási folyamat, a faszenes grillekkel ellentétben. A pofon egyszerű használat és könnyű tisztítás pedig alap.

Fedezze fel az egyedülálló pellet grillsütő kínálatunkat, ahol professzionális, könnyen kezelhető és végtelen számú lehetőségeket nyújtó alkalmatosságokat talál! Böngésszen a további BBQ sütő választékunkban is!

Az oldal tetejére
Árukereső.hu Árukereső.hu