Oldalunkon cookie-kat használunk, hogy a legjobb élményt tudjuk nyújtani felhasználóinknak. További információk
43.690 Ft
Gyártó:
Elérhetőség: Készleten
Nem értékelt
Cikkszám: FRED-02
Szállítási díj: 1.900 Ft

Youtube videók

Fredstone pizzakő, közepes méretű, ovális alakú -> Primo Oval 300 Large

43.690 Ft
Kívánságlistára teszem

Leírás

Mire jó a pizzakő? 

A hő minden irányból egyenletesen érkezik - alulról is - az előmelegített kerámia felületnek köszönhetően. Mindezek eredményeképp a kenyér vagy pizza alja is egyenletesen megpirul, ropogós lesz, a tészta pedig jobban "feljön". 

A pizzakő tűzálló, nagy nyitott porozitású, tűzálló kerámia. A kerámiákat az emberiség már évezredek óta használja az élet minden területén. A kerámia égetett agyagból készült természetes anyag, páraszabályzó, hőálló, hőtároló, és még számos más kiváló tulajdonsággal rendelkezik.

Nagyon fontos, hogy a pizzakövet forró állapotában nem érheti víz, mivel minden más kerámiaedényhez hasonlóan károsodhat tőle! A kihűlt pizzakőről kefével, spaklival óvatosan eltávolítható a ráégett feltét. A hideg kő tisztítható meleg vízzel, a nedves követ azonban legfeljebb 100 fokos - résnyire nyitott ajtajú - sütőben teljesen ki kell szárítani, mielőtt nagyobb hőmérsékletre kapcsolnánk. Tisztítószereket azonban ne alkalmazzunk, mivel beszívja azokat, és onnan az ételünkbe kerülhetnek. A kő által beszívott, majd megsötétedett szósz által okozott elszíneződések a használhatóságot nem befolyásolják.

Vélemények

Erről a termékről még nem érkezett vélemény.
Az oldal tetejére
Árukereső.hu Árukereső.hu