Oldalunkon cookie-kat használunk, hogy a legjobb élményt tudjuk nyújtani felhasználóinknak. További információk

Csirkés Quesadillas

Csirkés Quesadillas
Előkészítési idő:
35 min

Grillezési idő:
Maghőmérséklet 82°C

Nehézsége:
közepes

Gáz:
Közvetlen

Faszén:
Közvetlen

Hozzávalók 4 főre

100g Jégsaláta
1 Paradicsom
1 Uborka
1 Cili Chilipaprika
1 Mango
50g Creme Fraiche
  Só & Bors
4 Wrap-lap
80g Reszelt emmentáli
200g Csirkemell
1 Zöld citrom
1 Chilipaprika
1 csomag Friss rozmaring
2 Fokhagymagerezd
50ml Olivaolaj

Elkészítése

Figyelem: A csirkemellet egy nappal elöbb pácoljuk be, és tegyük hűtőbe. A felhasználás előtt egy fél órával vegyük ki.

A páchoz egy zöld citrom héját reszeljük le, a chilipaprikát finom kis szeletekre vágjuk fel, és a rozmaringról húzzuk le a leveleket. A fokhagyma gerezdeket aprítsuk kis szeletkékre. Minden hozzávalót az olivaolajjal és a zöld citrom levével tegyük egy tálba, majd helyezzük a páclébe a csirkemellet. Minden további hozzávalót a Quesadillas töltéséhez igény szerint aprítsuk fel. A csirkemellet az egy napos pácolás után kb. 5-7 percig grillezük közvetlen módon. Röviddel a grillezés befejezése előtt tegyük a Tortilla lapokat is a grillre hogy felmelegedjenek. A felmelegített Tortilla lapokba ízlés szerint tegyük bele a töltelékeket, a csirkemellet, fűszereket, majd tekerjük fel és élvezzük az ízeket