Oldalunkon cookie-kat használunk, hogy a legjobb élményt tudjuk nyújtani felhasználóinknak. További információk
17.890 Ft
Gyártó:
Elérhetőség: Raktáron

Az argentin Quebracho Blanco (magyaltölgy) keményfából készült faszén. Kemény szerkezete és durva osztályozása hosszú égési időt és magas hőmérsékletet biztosít az égés során. Ez teszi ezt a szenet rendkívül alkalmassá bármilyen típusú kerámia grillsütőhöz, mint például a Big Green egg vagy más típusú faszenes sütőkhöz. Növényi alapú, amelyet Paraquayban állítanak elő a quebracho fa (magyaltölgy) fájából.

Csomagolás: 15 kg, papírzsákban

Nem értékelt
Cikkszám: 1009Q
Szállítási díj: 2.900 Ft

Pitmaster Quebracho blanco faszén, 15 kg

17.890 Ft
Kívánságlistára teszem

Leírás

Széntartalom

A Pitmaster Quebracho blanco kiváló minőségű faszén, magas fűtőértékkel, és a német DIN szabvány szerinti, körülbelül 80%-os széntartalmú értékek szerint készül. A termék sűrűsége A Quebracho név a spanyol nyelvből származik: "Quiebra Hacha": jelentése "baltát tör". A Quebracho fafajta terméksűrűsége 40%. Ez azt jelenti, hogy a quebracho fafaj a világ egyik legkeményebb fája. Logikus, hogy ez a termék sűrűsége olyan terméket biztosít, amely nagyon hosszú égési idővel rendelkezik. A Quebracho blanco faszén elérheti a 750 Celsius fokot. A fa műszaki specifikációja 1,2 kg/dm³.

Nedvességtartalom

A Pitmaster quebracho blanco a gondos gyártásnak és csomagolásnak köszönhetően kb. 2% nedvességet tartalmaz. Minél alacsonyabb a nedvességtartalom, annál jobban és egyenletesebben ég a termék. Hamu A faszén elégetése utáni maradék a hamu. Minél kevesebb a hamu, annál magasabb a termék széntartalma. Ez tehát azt jelenti, hogy a Black Ranch Quebracho egy tiszta és tiszta faszéntermék, mivel alacsony, 4% körüli hamutartalma miatt.

Termelés

A Pitmaster faszén a Paraquay-i faipar hulladékfájából vagy az erre a célra létrehozott ültetvényeken termelt fából készül, és 100%-ban természetes termék. Még mindig hagyományos módon, kőszénégetőkemencékben állítják elő, és szinte teljes egészében kézzel történik. A nagy darabokat (darabos) kiválogatják és kiszitálják, hogy egy ideális faszénkeveréket kapjanak (40-280 mm).

Felhasználás

A Pitmaster quebracho blanco ideális a különböző grillezési módszerekhez, például a közvetlen és közvetett sütéshez. A quebrachót gyakran használják kamado grillsütőkben és faszenes kemencékben, mint például a josper és a mibrasa, amelyek zárt égési rendszert használnak, és a terméknek autentikus füstös ízt adnak. A kellemetlen szag és íz elkerülése érdekében javasoljuk, hogy a terméket indításkor jól izzítsa, amíg a keletkező füst el nem tűnik.

Aroma

A Quebracho blanco nagyon sajátos és erős ízt kölcsönöz az elkészített terméknek, és különösen a húskészítmények esetében adhat egy kis extra ízélményt.

Vélemények

Erről a termékről még nem érkezett vélemény.

Hasonló termékek

Az oldal tetejére
Árukereső.hu Árukereső.hu