Termékleírás és adatok
Gyújtsa lángra a pizzaszenvedélyét!
Az Ooni: Cooking with Fire című új és első szakácskönyvet az Ooni társalapítói, Kristian Tapaninaho és Darina Garland írták, hogy megosszák történetünket, receptjeinket és inspirációinkat a nagyszerű szabadtéri főzéshez. Tapasztalja meg a tűzzel való főzés szépségét és kedvenc Ooni ételeinket, amelyeket a Finnországban, Londonban és Skóciában eltöltött idők ihlettek.
A pizza az Ooni szívében van, így a szakácskönyv is hemzseg a friss ötletektől a nápolyi stílusú pizzákhoz, és a „Klasszikusok” című fejezettel kezdődik, ahol végigvezetjük az Ooni-féle fantasztikus pizza készítésének alapjain. Utána utazzon velünk még három fejezeten keresztül, és fedezze fel Kristian finnországi gyökereit – gondoljon a friss halra a tavakból, a zöldségek szedésére és sütésére közvetlenül a kertből, valamint a friss kenyerek sütésére –, valamint London vibráló és street food-hatású ételeire. a város, ahol Oonit feltalálták. Végül a könyv egy Skóciáról szóló fejezettel zárul, ahol most Ooni főhadiszállása található, és tele van a lenyűgöző hegyi és tengerparti tájak által ihletett ételekkel.
Ooni: A tűzzel főzés célja, hogy segítsen a legtöbbet kihozni Ooni élményéből, akár a saját kertjében, egy kempingben, a tengerparton vagy bárhová is viszi Önt a szél.
Oldalszám: 232