Oldalunkon cookie-kat használunk, hogy a legjobb élményt tudjuk nyújtani felhasználóinknak. További információk

Miért éri meg Primo kerámia grillt vásárolni?

Miért éri meg Primo kerámia grillt vásárolni?

A kérdés, ami sokszor felmerül egy-egy nagyobb beruházás esetében. Különösen mikor egy hobbira szeretnénk ennyit költeni. A Primo előnyei kivesézve! 

 

Ebben a cikkben bemutatjuk, hogy miért a mi egyik nagy kedvencünk a Primo márka és milyen szolgáltatásbeli előnyöket ad felhasználójának és lesz megbízható társ a grillezések során legalább 20 évig, mert a kordierit kerámia tartozékok garanciája ennyi időre terjed ki. Köszönhetően a gyártónak, akik szintén nagy bizalommal állnak saját kész Primo készülékeik felé adják  a hosszú garanciát, természetesen ezt a grill szaküzletünkbe mi be is vizsgáljuk és ennek megfelelően cseréljük. (Hibával egyébként az utóbbi 4 évben 1-2 alkalommal ha találkoztunk) A kerámiának a nagy előnye még a rendkívül biztos hőtartás és ennek köszönhetően a nagyszerű BBQ-zás több órán keresztül minimális faszénnel. A Primo egyébként ennek a hőtartásnak megfelelően kandallónak is megfelel. A grillben nagyobb húsok, akár az XL verzióban egy egész malac is kényelmesen elfér, ennek köszönhetően nagyobb családi vagy baráti összejöveteleket is könnyen kiszolgálhatunk egy Primo-val. 


A már ismert direkt és indirekt grillezés is ennek megfelelően könnyen lehetséges vagy akár csak különböző hőzónák kialakítása is nagyon egyszerű folyamat. Igazán nagy összejöveteleknél pedig a kétszintes bővítés javasolt, így a zöldségek felül tudnak szépen készülni, míg a húsok pedig lent.  

A hátterét tekintve ez egy USA-ban készülő kamadó és az európai biztos forgalmazónak köszönhetően biztosítva van a gyors garanciális csere és termék előrendelés esetén a termék beérkezése. Magyarországon pedig a Grilltársaság szaküzletében a már említett kivizsgálás és esetleges csere is gyorsan megtörténik.

Szerencsére a márka nem tétlenkedik a kiegészítők terén sem és széles körben érhető el minden termék verzióhoz kiegészítő akár legyen szó a 200-as, 300-as, 400-as vagy Round modellekről. A grillek gyönyörű asztalokkal együtt is kaphatóak, így a kert egyik nagy dísze is lehet. 

A nap végén egy nagy vállveregetés után, mikor a vendégek már teli hassal elindultak hazafele a tisztítás legyen a legkevesebb gond, hiszen maga a grill öntisztuló és takarítást nem igényel, a rácsokat egy szivaccsal könnyen törölhetjük vagy a mosogatógép is elvégzi helyettünk a piszkos munkát könnyedén, ugyanis a rácsok mindenképpen elférnek benne.

 


 

Ezek a részletek és szolgáltatásbeli előnyök, ami miatt nekünk az egyik nagy kedvencünk a Primo márka és szívesen vesszük mi is elő mikor versenyeken vagy rendezvényeken szereplünk. 

Keresse a kiállított készülékeket szaküzleteinkben, ahol munkatársaink szívesen segítenek minden kérdés esetén. 

 

 

Tartalomhoz tartozó címkék: Barbeque faszenes grill Kamadó Primo
Az oldal tetejére