Oldalunkon cookie-kat használunk, hogy a legjobb élményt tudjuk nyújtani felhasználóinknak. További információk

The Meatstick

The MeatStick - a legújabb technológia a tökéletes ízekért

A  MeatStick egy  IGAZI  vezeték nélküli  okos húshőmérő, amely képes monitorozni, követni és feljegyezni a hús hőmérsékletét és azonnali visszajelzéseket küldeni  A MeatStick applikációba az Ios VAGY Android készülékén, mikor a hús elér bizonyos hőmérsékletet. A The MeatStick applikáció letöltésével az eszköz beállítása gyerekjáték lesz, hiszen az alkalmazáson belül megtalálhatja a részletes használati utasításokat.

A MeatStick biztosan tökéletes választás bármely kiszerelésben, hiszen mindegyik más kényelmi funkciót nyújt, ami az Ön által kedvelt sütési formához tud alkalmazkodni és azt nagyban segíteni.

3 különböző szett érhető el, amelyben ártól függően változnak a terméke, tulajdonságok. Tekintse meg őket alább.

A húshőmérő használata

A grillezés során gyakran előfordulhat, hogy a húsok esetében nehézséget okoz megállapítani, elkészült-e már az étel vagy sem. Annak ellenére, hogy a hús felszíne megpirult nem teljesen biztos, hogy a belseje is átsült. Az ellenőrzésre többféle megoldás is létezik. A hagyományos technika, hogy felvágjuk a húst és megnézzük, de ezzel szétroncsolhatjuk az ételt.

Amennyiben biztosra szeretnénk menni, érdemes a húshőmérő használata mellett döntenünk, ezt ugyanis többször beleszúrhatjuk a húsba anélkül, hogy kárt okoznánk abban. Vannak azonban szabályok, amelyeket érdemes betartani. 

Elsősorban figyeljünk rá, hogy a hőmérő érzékelőjét jó mélyen szúrjuk a húsba, annak a legvastagabb részénél. A hibás eredmények elkerülése érdekében fontos, hogy ne a csont közelében mérjünk. Ha többször is elvégezzük a mérést, célszerű az eszközt ugyanoda szúrni, így elkerülve a sok apró lyuk kialakulását. Vegyük figyelembe, hogy a különböző húsoknak eltérő a megfelelőnek számító maghőmérséklete. Bár az ideális hőfok függ az ízléstől és a mérés időpontjától is, léteznek általánosságok. A csirkehús esetében általában 73C fok a tökéletes állapot, míg a sertésnél és a báránynál körülbelül 63C fok, a darált marhahús sütésekor pedig a 70C fokot érdemes elérni. 

Az oldal tetejére
Árukereső.hu Árukereső.hu