Oldalunkon cookie-kat használunk, hogy a legjobb élményt tudjuk nyújtani felhasználóinknak. További információk

Isle of Smoke

Az őrlés a lelke mindennek

Az Isle of Smoke lelke az a speciális technika, aminek részeként nem darálják, hanem őrlik a prémium minőségű alapanyagokat, odafigyelve arra, hogy megmaradjon az összetevők eredeti íze, a bennük megtalálható illóolaj jelentős része. Mivel a fűszerkeverékeik alapanyagait nem őrlik porrá, így a benne lévő illóolaj tartalom jóval magasabb marad, és a végeredmény egy nagy szemcseméretű tökéletes fűszer. Ez igazán tökéletes BBQ RUB-nak és GRILL fűszerkeveréknek teszi őket egyaránt. Az ízek nem vesznek el, hanem egyenesen csúcskategóriájúvá varázsol minden ételt, amihez csak használjuk. Ennek a őrölési technikának köszönhetően a fűszerek íze és illata sokkal intenzívebb és élvezhetőbb.

Persze a prémium alapanyag is számít

Az Isle of Smoke kizárólag prémium minőségű fűszerekkel dolgozik, és nagyon fontos számukra az is, hogy a felhasznált összetevők nyomonkövethetőek, ellenőrizhetőek legyenek. Kínálatukba kizárólag minőségi tanúsítvánnyal és termékspecifikációkkal rendelkező, mikrobiológiai vizsgálatoknak alávetett alapanyagok kerülhetnek. Így törekszenek a csúcs minőséget megőrizni, és garantálni mindazoknak, akik a fűszerekkel szeretnénk növelni ételeik élvezeti értékét.


"Szakácsként, 30 év alatt, bőven volt időm megtanulni, hogy mekkora jelentősége van a fűszerek megfelelő használatának. Hiszek az ízek természetes egyensúlyában. Régi álmom vált valóra azzal, hogy saját keverékeim bárki számára elérhetőek lettek. A legjobb minőségű alapanyagoknak köszönhetően, úgy sikerült összeállítani a grill és bbq fűszereket, hogy az már az első teszteknél túlteljesítették a várakozásaimat."

- Serényi Zsolt

Az oldal tetejére
Árukereső.hu Árukereső.hu