Oldalunkon cookie-kat használunk, hogy a legjobb élményt tudjuk nyújtani felhasználóinknak. További információk

GT loko smoker

A GT LOKO Smokerek egy alapos fejlesztő munka eredménye, tökéletesen kiforrott modellek, a BBQ igazi nagyágyúi. Ez a kiváló minőségű smoker mindent tartalmaz, amit egy pitmaster szíve kíván.

Látszólag egyszerűnek tűnik a kivitelezés: tűztér, sütőtér, kémény és már mehet is a sütés. Azonban, hogyegy élmény legyen benne a barbecue-zás (vagy a grillezés), ahhoz minden részletére gondos figyelmet kell fordítani. Ezt nyújtják a GT LOKO Smokerek. Megvásárlásukkal nemcsak egy terméket, hanem egy élményt kapnak. Miért gondoljuk ezt? Mert biztos lehet benne, hogy nem fog csalódni és az igazi fatüzeléses offset smokerben készült ételeknek az íze utánozhatatlan.

A GT LOKO Smokerek minőségét első sorban falvastagsága mutatja( 5 és 6,3 mm). Nem véletlen, hiszen ez az érték ’felel’ a sütő hőtartásáért. Ez viszont nagy súllyal párosul és jogosan merülhet fel a kérdés Önökben, hogy hogyan tudják majd ki-be tologatni a garázsba, tárolóba vagy csak a kert egy másik felébe? Nem kell aggódnunk, hiszen a tökéletes kiegyensúlyozásnak és a masszív kerekeknek köszönhetően nagyon könnyen és egyszerűen lehet őket mozgatni.

Ha egy kicsit elmerülünk a részletekben, rögtön rájövünk, hogy a GT LOKO Smoker, miért is emelkedik ki ’társai’ közül. Gondolunk itt a minőségi rozsdamentes hőmérőkre, a melegentartó/főzőlapra a tűztéren, a vezetékes hőmérőknek kialakított nyílásokra, a bográcsállványra(opcionális), a mozgatható kéményekre, amivel reverse flow és normál offsetként is hasznalható(Reverse *****), direkt-indirekt grillezésre is egyaránt alkalmasak illetve a levehető oldal polcokra és a fatartó tálcára. Azonban a felsorolás itt még nem ér véget, hiszen mindkét modell mellé jár egy kiváló hamukihúzó és egy csepegtető vödör, ami a tisztitást nagymértékben megkönnyíti.

Az oldal tetejére
Árukereső.hu Árukereső.hu