Oldalunkon cookie-kat használunk, hogy a legjobb élményt tudjuk nyújtani felhasználóinknak. További információk

Grilleye

GrillEye® PRO Plus vezeték nélküli hőmérő a Grilltársaság ajánlásával!

A GrillEye® PRO Plus vezeték nélküli hőmérőt BBQ és grill fanatikusok alkották a szintén ezt a műfajt kedvelő fanatikusoknak.

Ezért szinte az összes hőmérő ’betegséget’ kiküszöbölték. Szóval többé nem kell félnünk, hogy hőmérőnk elveszíti a jelet.Bluetooth és Wifi kapcsolatot is tud használni, illetve akkor sem kell aggódni, ha el kell szaladnunk a boltba, hiszen ha a jel megszakad sem törlődnek a beállítások az applikáción.

A szondákról nem is beszélve, a GrillEye® PRO Plus minden szondájával tudunk rácshőmérsékletet és maghőmérsékletet is mérni. Ezen felül, ha több rácson többféle húst akarunk monitoringolni és elakarjuk kerülni a zűrzavart, mely a sok hőmérő csipogása okozhat, a GrillEye® PRO Plus maghőmérőt használjuk, hiszen akár nyolc szondát is csatlakoztathatunk.

Az A.D.P. kijelző segítségével a legfontosabb információkat még akkor is leolvashatjuk a hőmérő egységről, amikor egyszerre nyolc szondát használunk. Mindezt akkor is megtehetjük, ha közvetlenül a kijelzőre süt a nap vagy ha már ránk esteledett.

Továbbá elemre sem kell költenünk, ha ezt a hőmérőt vásároljuk meg. Az újratölthető akkumulátornak köszönhetően akár 48 órán keresztül is tudjuk használni töltés nélkül. Ne aggódjunk, ha sütés alatt lemerül, hiszen használat közben is tölthető.

Telefonos applikáció segítségével követhetjük nyomon a sütő illetve a készülő étel hőmérsékletét, mely egyaránt használható Android és IOS készülékekkel is. Az applikáció könnyen és jól kezelhető. Ingyenes a letöltése, és a folyamatos frissítés is egy gombnyomással és gyorsan elérhető az applikáción keresztül.

Rendezés:

GrillEye MAX+ hybrid hőmérő WIFIs

67.900 Ft
Külső raktárról 2-15 nap alatt
Cikkszám: GE0006

GrillEye Pro szonda

(1)
11.390 Ft
Készleten
Cikkszám: IT000131