Oldalunkon cookie-kat használunk, hogy a legjobb élményt tudjuk nyújtani felhasználóinknak. További információk

Fornetto

Az ausztrál Fornetto Razzo töltényszmókerek az egyik legjobb minőségű és a legjobban felszerelt vizes füstölők a piacon. Falvastagsága (hőmegtartó képességet befolyásolja) és a rengeteg extra felszereltség kiemeli a piacon fellelhető töltényszmókerek közül.

A legnagyobb különbség a többi töltényszmókerhez képest, hogy a két gyűrű használata ellenére 3 szinten tudunk sütni, hiszen alapfelszereltségként tartalmaz két egymásra helyezhető kosarat, illetve egy grillrácsot a felső szinten. Ezen felül a szilikon tömítések az ajtókon, a precíz szellőzőszabályozók, a szigetelt ajtógombok, a masszív lábak, mind-mind olyan innovatív fejlesztések, melyek a sütési élményünket fokozzák, legyen szó grillezésről, BBq-zásról vagy hideg füstölésről.

A Fornetto Lento (olaszul lassú sütő) a Kamados vadonatúj termékcsaládja. Ahogy a neve is sugallja, ez a Kamado sütőként is használható, mivel képes szabályozni és tartani a hőmérsékletet a különböző főzési módszerekhez. A Kamado azonban nem csak erre a készülékre használható. Ez a sokoldalú grill használható lassú főzésre, sütésre, grillezésre, párolásra, sütésre és füstölésre. Egyszóval a Fornetto Lento különböző ételekhez használható, és a kerámia héjának köszönhetően egész évben használható.  Minden jó dologból három van. Ezért a Fornetto három különböző méretben adja ki a Lento-t, hogy minden szabadtéri szakács számára örömöt biztosítson.

Rendezés:

Fornetto - Razzo - töltényszmóker - 40 cm - fekete

Cikkszám: FNR18FMB
193.900 Ft
Külső raktárról 2-15 nap alatt

Fornetto Kamado Di38' - kamado grillsütő

Cikkszám: MCD1800H-GR
374.900 Ft
Raktáron

Fornetto huzat 22"

Cikkszám: FNR22F-C
17.390 Ft
Raktáron

Fornetto huzat 18"

Cikkszám: FNR18F-C
15.290 Ft
Raktáron

Fornetto Kamado Di34 - kamado grillsütő

Cikkszám: MCD1600H-G
219.900 Ft
Raktáron
Az oldal tetejére