Oldalunkon cookie-kat használunk, hogy a legjobb élményt tudjuk nyújtani felhasználóinknak. További információk

Camp Chef

A nagyszerű ízű ételek mindig összehozzák az embereket. 30 éve az iparágban vezető gyártóként a Camp Chef kiváló minőségű termékeket kínál, melyekben szinte bármilyen kültéri összejövetelhez nagyszerű ételeket készíthetünk. Társasági összejöveteltől kezdve a kempingekig vagy akár egy vacsoráig a hátsó teraszon, a Camp Chef mindenre megoldást kínál.

1990-ben alapították a Camp Chef-et abból az elképzelésből kiindulva, hogy jobb módszert kell biztosítani a szabadtéri főzésre. Felismerték, hogy sok táborozó és túrázó érdekelt a szabadtéri főzésben, de küzdött azzal, hogy milyen főzőeszközök állnak rendelkezésükre. Ekkor terveztek egy olyan sütőt, amely kielégíti a lelkes szabadtéren sütni vágyó emberek igényeit. Az egyszerű, mégis tartós kialakítást a szabadtéri emberek tárt karokkal fogadták. Az elmúlt 30 évben a Camp Chef termékskálája jelentősen kibővült, de célkitűzésük változatlan marad - minél jobb módszert biztosítani a szabadban történő sütés - főzéshez.

A Camp Chef a különböző méretű és formájú öntöttvas serpenyőin és edényein túl érdemes megemlíteni az úgynevezett  Dutch Oven-jeit. Ebből két féle variációt különböztethetünk meg egymástól. A Classic és a Deluxe sorozatot. Ha kempingezni vagy például horgászni megyünk mindenképpen a Deluxe szériát érdemes választani. Miért is? A Dutch Oven-ek használatának a lényege, hogy néhány parázs szemet helyezve a sütő aljára és tetejére tökéletes egytál ételt lehet varázsolni a szabad ég alatt és még bográcsállványt sem kell magunkkal cipelni. Köszönhető ez annak, hogy az öntöttvas egyenletesen oszlatja el a hőt, illetve hogy ételünk nem, vagy nagyon nehezen ég oda ebben a sütőben. A Deluxe széria ezen felül, még azzal a nagyszerű tulajdonsággal rendelkezik, hogy a Dutch Oven teteje megfordítható és önmagában, serpenyőként is használható. Szóval akár egy reggeli tojásrántotta, vagy egy hamburger elkészítése is egy eszközzel megoldható. Továbbá a Deluxe szériánál egy fedő emelőt is tettek a csomagba, hogy ne égessük meg a kezünket, ha esetleg mozgatni kell a sütőnket vagy annak fedelét sütés közben.

 
Rendezés:

Camp Chef Classic Dutch Oven 14' öntöttvas sütőedény

Cikkszám: SDO14
35.690 Ft
Külső raktárról 2-15 nap alatt

Camp Chef Infrahőmérő

Cikkszám: LTIR
15.590 Ft
Külső raktárról 2-15 nap alatt

Camp Chef Classic Dutch Oven SDO-10

Cikkszám: SDO10
23.490 Ft
Raktáron

Camp Chef Deluxe Dutch Oven DO-14'

Cikkszám: DO14
43.990 Ft
Raktáron

Camp Chef Classic Dutch Oven SDO-12

Cikkszám: SDO12
30.590 Ft
Raktáron

Camp Chef Classic Dutch Oven SDO-8

Cikkszám: SDO8
18.790 Ft
Raktáron

Camp Chef szilikon alátét

Cikkszám: HP8
5.890 Ft
Külső raktárról 2-15 nap alatt

Camp Chef Dutch Oven Fogó 55 cm

Cikkszám: 7065
13.290 Ft
Raktáron

Camp Chef Dutch Oven Fogó 35 cm

Cikkszám: 7051
11.190 Ft
Külső raktárról 2-15 nap alatt

Camp Chef Öntöttvas Teáskanna

Cikkszám: CITP
22.790 Ft
Raktáron
Az oldal tetejére