Oldalunkon cookie-kat használunk, hogy a legjobb élményt tudjuk nyújtani felhasználóinknak. További információk

A Klubkártya általános feltételei

Mi a Grilltársaság Klubkártya?

A Klubkártya a Grilltársaság hűségprogramjának megnevezése. A Klubkártya programmal vásárlóinknak szeretnénk köszönetünket kifejezni, és további kedvezményeket adni számukra.


A Grilltársaság Klubkártya alapelvei

A Program tulajdonosa és üzemeltetője a Grilltársaság Kft., 1135 Budapest, Lehel utca 64-66. E ép (továbbiakban: Grilltársaság). A Klubkártyát igénylő vásárlók a Grilltársaságnál történő (személyes vagy webshopon keresztüli) vásárláskor 5 % kedvezményt, esetenként különböző plusz kedvezményeket, és személyre szabott akciókat kapnak. A webshopon keresztül történő kedvezmény adás feltétele a Vásárló a grilltarsasag.hu oldalon történő regisztrációja. Az alap 5 % kedvezmény az akciós árakkal és a kuponkedvezményes akciókkal nem vonható össze.


A tagság és a jelentkezés feltételei

A Programban kizárólag olyan természetes személy vehet részt, aki 18. életévét betöltötte, és elfogadja a Program Általános Feltételeit, valamint adataival regisztrál. Minden személy csak egy Klubkártyát igényelhet, többszörös tagság nem lehetséges. A regisztrációs lap kitöltésével és leadásával a Programban részt vevő vásárló elfogadja a Program Általános Feltételeit. A Klubkártya más személy részére átruházható, és használatával céges áfás számla igényelhető.


Információ a Klubkártya használatáról

A regisztrációt követően a Grilltársaság kiállít egy kártyát. A kártya a Grilltársaság tulajdonát képezi. A Kártyát kizárólag végfelhasználói vásárlás során lehet használni, ÁFA-s számla kiállításakor is lehet érvényesíteni az adott tranzakcióban. A Kártyát csak a Grilltársaság üzletében lehet használni. A grilltarsasag.hu weboldalon keresztül csak webes regisztrációval lehet használni.


A regisztráció megszüntetéséről

A tagságot a Vásárló bármikor megszüntetheti, amennyiben igényét bejelenti a Grilltársaságnál személyesen, vagy elektronikus úton az info@grilltarsasag.hu címen.


Egyéb rendelkezések

A Vásárlók a Kártyát kötelesek biztonságban tartani. Amennyiben a Grilltársaság bármely alkalmazottja a jelen Általános Feltételekkel ellentétes tájékoztatást vagy felvilágosítást ad, úgy az nem minősül jelen Általános Feltételek módosításának. A Grilltársaság bármikor jogosult a felhasználási feltételeken változtatni. Az új Általános Feltételek akkor lépnek érvénybe, amikor azokat a Grilltársaság a www.grilltarsasag.hu/klubkartya honlapon vagy az üzletében nyilvánosságra hozza. Az új Általános Feltételek az azok érvénybe lépését követő első kártyahasználattal válnak az adott Vásárló által elfogadottá.


Adatvédelmi tájékoztató

A regisztrációval hozzájárul ahhoz, hogy a Grilltársaság Kft., 1135 Budapest, Lehel utca 64-66 E ép., cégjegyzékszám: 01-09-207866, a továbbiakban: Adatkezelő, vagy Grilltársaság a regisztrációs lapon megadott személyes adatait a tagság ideje alatt felhasználja a következő célokra:

  • a Grilltársaság Klubkártya adatbázisába történő felvételre,
  • külön hozzájárulás mellett a Grilltársaság hírlevél adatbázisába történő felvételre, valamint a Grilltársaságban vásárolható termékekről és szolgáltatásokról szóló ajánlatok küldésére
  • marketingkutatásban való részvételre.

Az Adatkezelő kijelenti, hogy a személyes adatokat csak a fent írt célokra használja.


Fontos tudnivalók:

A kártya tulajdonosa az adatait önkéntesen szolgáltatja, egyben kijelenti, hogy az így átadott adatok a valóságnak megfelelnek. A Kártya tulajdonosa tájékoztatást kérhet személyes adatai kezeléséről, kérheti személyes adatainak helyesbítését és törlését, emellett megilleti őt a tiltakozási jog, valamint a bírósági jogérvényesítés joga. A kártyatulajdonos személyes adatainak törlése a Grilltársaság Klubkártya tagság automatikus megszűnését eredményezi.

Az oldal tetejére