Oldalunkon cookie-kat használunk, hogy a legjobb élményt tudjuk nyújtani felhasználóinknak. További információk
59.900 Ft
Gyártó:
Elérhetőség: Készleten

A GrillGrate használatával könnyen készíthet, finom és tökéletesre sült ételeket, bármilyen típusú sütőn. A GrillGrate még a barkácsáruházak saját márkás sütőin is tökéletesen használható.

Kompatibilis minden 47 cm átmérőjű gömbgrillel. 

(1)
Cikkszám: WWEB18-5
Szállítási díj: 1.900 Ft

Youtube videók

GrillGrate szett -> 47 cm-es gömbgrillekhez

59.900 Ft
Kívánságlistára teszem

Leírás

Termék tulajdonságai:

  • Kemény eloxált alumíniumból készült
  • Nem rozsdásodik
  • Szellőző nyílásokkal van ellátva
  • A mélyedések elpárologtatják a kisülő nedvességet
  • Megemelt síneken történik a grillezés
  • Panelekből összeilleszthető felület

Használata:

                Faszenes Grilleken: Illessze össze a paneleket és tegye a grillrácsra, amikor a faszén már teljesen átizzott. Melegítse a GrillGrate-et 10 percig a sütés előtt. Nagyobb felületen tudja használni a GrillGrate-et, amennyiben olyan méretet választ, amely az Ön grilljéhez ajánlott.

                Gázgrilleken: Illessze össze a paneleket és helyezze a sütőbe. Melegítse a sütőt a kívánt hőmérsékletre. A GrillGrate melegebb lesz, mint a sütő ezért állítsa a hőmérsékletet alacsonyabbra. Használat előtt ürítse ki a csepptálcát és törölje le a grillsütő túlzottan zsíros felületeit. Ez megakadályozza a zsírok fáklyaszerű fellángolását. A GrillGrate kiegyenlíti a gázgrill hidegebb és melegebb részeit, így növeli a sütő hatékonyságát.

Kezdeti lépések:

                Az első használat előtt vékonyan vigyen fel olajat a sinekre közvetlenül a grillezés előtt. A legjobban ajánlott a grill spray vagy a repce olaj. Ne használjon oliva olajat, mert 200 0C – on füstölni kezd és ragadós lesz.

Kerülje a kezdeti túlzott tisztítást, hogy lehetővé tegye a megfelelő olajréteg felvitelét.

Tisztítás:

Tisztítsa a síneket normál grill kefével vagy tisztító párnával. A megfelelő technika fontosabb, mint az agresszív dörzsölés. A mélyedésekbe ragadt ételmaradékokat távolítsa el a mélyedésekből a GrillTool segítségével. Tisztítása, mosogatószerrel és súrolóval is lehetséges. Ne használjon sütő tisztító vegyszereket vagy zsíroldót, mert az a GrillGrate sérüléséhez vezet.

Figyelmeztetés: Kerámia sütők esetében a GrillGrate felületi hőmérséklete sokkal magasabb, mint a domban mutatott érték. Ez akár 95 0C is lehet! Használja odafigyeléssel, hogy elkerülje az ételek megégését.

A csomag tartalma:

- GrillGrate panelek

Vélemények

5.00
1 értékelés
5
1
4
0
3
0
2
0
1
0
2022. 04. 14. -
Steak sütések elengedhetetlen kelléke. Megfordítva viszont remek hamburgerhús sütőfelület válik belőle :) Ahhoz képest, hogy kb. egy életen át kitart az átlag hétvégi felhasználónál, szinte ingyen van. Én nagyon bírom ezt a rácsot.
Az oldal tetejére
Árukereső.hu Árukereső.hu