Oldalunkon cookie-kat használunk, hogy a legjobb élményt tudjuk nyújtani felhasználóinknak. További információk

Sütőlap, sütőlemez

Rendezés:

A megfelelő grillsütő kiválasztása után érdemes szétnézni a különféle kiegészítők között is, hiszen  megkönnyítik a sütögetés menetét, és az elkészült ételek színvonalát is emelik. Kínálatunkban minden alkalomra akad megfelelő sütőlap, sütőlemez. Ezek gondoskodnak róla, hogy a grillezés valóban sokoldalú tevékenység legyen. A húsok, zöldségek mellett meleg italokat, leveseket, de még akár süteményeket is készíthetünk a szabadban.

Öntöttvas sütőlapjaink számos méretben és formában érhetőek el. Akad félkör, kör, ovális és négyzetes alakú is. Egyaránt vannak magasabb és alacsonyabb peremmel rendelkezők, biztosítva, hogy bármit is terveztek sütni, lesz hozzá megfelelő.

Tapadásmentes grill sütőlapok és lemezek

A sütőlapok nagy előnye, hogy a rácsra helyezve azok az ételek is könnyen elkészíthetőek, amelyek a rácson át esnének. A zománcozott és a sima öntöttvas sütőlemezek mellett kaphatóak kerámia lapok is. Ezek ideálisak halak, zöldségek vagy gyömölcsök elkészítésénel. Kínálatunk részét képezik továbbá edénytartók és sütőkövek. Előbbi levesek, meleg italok elkészítésénél jön jól. Utóbbinak fontos hőelosztó szerepe van és még tovább növeli a grill sokoldalúságát, ideális kenyér vagy pizza sütésnél.

A megfelelő sütőlapok kiválasztása után érdemes a tisztítóeszközök között is szétnézni. Ezek általánosságban is nagyon hasznosak a grill mellé, de az étellel közvetlenül érintkező sütőlapok esetében különösen fontos a gondos takarítás.

Az oldal tetejére
Árukereső.hu Árukereső.hu