Oldalunkon cookie-kat használunk, hogy a legjobb élményt tudjuk nyújtani felhasználóinknak. További információk

Kerámia grill

A kerámia grillek képviselik az egyik legmarkánsabb vonalat a sütők terén. Tradicionális faszenes/brikett/fa használata mellett kínálnak nagy hőtartást és magas hőfokot, amely pizzákhoz, kenyerekhez, süteményekhez alkalmas sütést kínál. A kerámia grillek körébe nagy márkák képviselik magukat, mint a Primo, Big Green Egg és a Kamado Joe. A kerámia sütők jól felszereltek és alkalmasak minden grill és barbecue technikára egyaránt. Nincs olyan, amit egy ilyen sütőben nem tudnál elkészíteni. 
Rendezés:

Kamado grill - a grillpartik főszereplője

Könnyű elcsábulni, amikor a szomszéd udvarból ínycsiklandozó illatok terjengenek. Miért ne szervezhetnénk meg a saját grill partinkat? Nem kell más hozzá, csak egy minőségi Kamado grill. De mitől válik minőségivé egy grillsütő? Nem elég egy rács alá szenet szórni, majd meggyújtani és már indulhat is a sütögetés? A Kamado grill egy sokkal kifinomultabb eszköz, amin gyakorlatilag bármilyen étel elkészíthető. A sütés során pedig élvezhetjük a különféle extrákat, amit ez az egyedülálló prémium grill nyújtani képes. Már első ránézésre látszik, hogy ez nem egy egyszerű lemezekből összeállított dobozszerű valami, mint a legtöbb hagyományos változat. 

Innovatív megoldásokat használ a Kamado grill

A vastag kerámia bevonattal bíró AMP tűztér remekül ellenáll a hőtágulásnak. A hosszú élettartam garantált a minőségi kialakításnak köszönhetően. A több darabból álló Kamado grillek másik nagy előnye, hogy a kenyértől kezdve, a pizzán át, a különféle sültekig bármi elkészíthető benne. A speciális kialakítás megfelelő légáramlást biztosít, ezért az ételek tökéletes formában készíthetőek el. Nem fordulhat elő, hogy odaég az alsó része, míg a teteje nyers marad. Ennek köszönhetően nem kell folyamatosan kapkodva forgatni a sülteket. Jól látszik, hogy egészen masszív berendezésnek számítanak, ezért a fedél emelését ezen grillsütők esetében egy gázrugó segíti, ami akár 94 %-al is megkönnyítheti annak mozgatását. A maximális ízélmény biztosítása végett, a Kamado grillek esetében egy üvegszálas tömítő filc beépítésével gondoskodtak a hasznos füst aroma megtartásáról.

Az oldal tetejére