Oldalunkon cookie-kat használunk, hogy a legjobb élményt tudjuk nyújtani felhasználóinknak. További információk

Faszenes grillek

Finom falatok faszenes grillen

A nyár nem telhet el feledhetetlen grillezés nélkül. Miért? Mert nemcsak finom falatokat készíthetünk, hanem mert összehozza a családot, a baráti társaságot. De ehhez mindenekelőtt egy faszenes grill beszerzéséről kell gondoskodnunk. Miért választják még manapság is ezt az eszközt a kerti sütögetéshez? A válasz rendkívül egyszerű és egyértelmű. Remek hangulatot teremt, hiszen a szénen történő sütögetésnek van egy fajta tábortüzet idéző hangulata. Kellemes beszélgetések kerekednek ki sütögetés közben a faszenes grill körül. A felépítése és a használata egyszerű, ezért bármikor könnyen szétszedhető vagy összeállítható. A tisztítása szintén nem bonyolult vagy időigényes feladat. 

Szempontok a faszenes grill vásárlásakor

Amire kiemelten figyelni kell a faszenes grillek esetében, hogy ne érjük be a legolcsóbb változattal, mert azt hamar megbánhatjuk. A minőségi anyaghasználat és a megfelelő kialakítás rendkívül fontos a magas hőfok miatt, amitől a gyenge minőségű modellek deformálódhatnak, a sütőrács elgörbülhet és az egész elkezdhet korrodálódni. A kínálatban található változatok egytől-egyig remek eszközként szolgálnak a hangulatos grillezés megteremtéséhez. 

A gömbgrillek igazán változatos skálán mozognak, hiszen a letisztult változatoktól kezdve, egészen az extra kivitelig, minden típusból választhatunk az igényeinknek megfelelőt. Aki autentikus grillélményre vágyik, annak az Offset Smoker jelenthet jó választást, amit már évtizedek óta előszeretettel használnak az USA-ban. A kerámia grillekről sem szabad megfeledkezni, hiszen ezek egy kifejezetten markáns vonalat képviselnek a minőségi sütők terén. Ezek közül is kiemelkedik a Kamado, amely prémium termékeket kínál. Innovatív technológia és prémium anyaghasználat jellemzi a kerámia grillek ezen típusait. A Kamadohoz hasonlóan a Primo is remek felszereltséggel rendelkezik, ezáltal hiánytalan BBQ élményt kínálnak a grillezés szerelmeseinek. A kerekekkel felszerelt modellek könnyen áthelyezhetőek az udvar bármelyik pontjára. A kisebbek az erkélyen is használhatóak, amennyiben a szomszédokat nem zavarja a füst. Aki szereti a jellegzetes füstös ízeket, annak mindenképp érdemes beszereznie egy faszenes grillsütőt. Emellett a faszén brikett olcsó és remek fűtőértékkel rendelkezik.

Az oldal tetejére