Oldalunkon cookie-kat használunk, hogy a legjobb élményt tudjuk nyújtani felhasználóinknak. További információk
19.990 Ft
Gyártó:
Elérhetőség: Raktáron

A Big Green Egg a BBQ-szakértők körében kultikus rajongótábort élvez, köszönhetően a különböző hőmérsékleteken történő nagy teljesítményű sütésnek és a NASA-specifikációjú kerámiának. Mivel egyre több rajongó ismeri fel, hogy az EGG milyen sokoldalú és praktikus sütőeszköz, a szakértők és amatőrök egyaránt keresik a recepteket, amelyekkel kipróbálhatják képességeiket és maximalizálhatják az EGG képességeit.

A Főzés a Big Green Egggel bemutatja a szabadtéri sütés egyik létfontosságú darabját, valamint útmutatásokat és recepteket kínál, amit valaha is sütni vagy főzni szeretne a zöld tojásban. A díjnyertes szerző, James Whetlor végigvezeti az olvasót a Big Green Egg használatának alapjain, teljes körű magyarázatot ad a sütők működéséről és arról, hogyan hozhatja ki belőle a legtöbbet, akár grillen, öntöttvas edénnyel,, füstölve, közvetlenül a parázson "piszkosul" főzve, akár lassan bbq stílusban.

James főzési tanácsaival és tippjeivel ezután készen áll majd arra, hogy 70 elképesztő receptet készítsen el, beleértve az összes alapvető húst és ízesítőt, egész halat, zöldséget és lenyűgöző BBQ-lakomákat. Ezzel a kiváló könyvvel az oldalán pillanatok alatt kezdőtől EGG-szakértővé válik, és közben egész évben ízletes ételeket fogyaszthat.

Nem értékelt
Cikkszám: AC6941
Vonalkód: 9781787135871
Szállítási díj: 1.900 Ft

Cooking on the Big Green Egg, grillkönyv, angol

19.990 Ft
Kívánságlistára teszem

Paraméterek

Oldalszám 208
Megjelenés éve 2021

Vélemények

Erről a termékről még nem érkezett vélemény.
Az oldal tetejére
Árukereső.hu Árukereső.hu